Archive for juli, 2016

PostHeaderIcon Vacaturenieuws

Vacaturenieuws:

Onderwerp: Vacature komeetklas SCPO Lelystad

Per 29 augustus 2016 zoeken wij een enthousiaste leerkracht met relevante opleiding om les te geven aan een groep meer- en hoogbegaafde leerlingen van onze stichting.
Het gaat om een vacature van:
0,12 wtf bestaande uit een lesmiddag (voorkeur maandagmiddag) van 0,10 wtf en 0,02 wtf vergadertijd en oriëntatie gedurende schooljaar 2016-2017
Onze komeetklas bestaat uit ongeveer 18 leerlingen (van drie van onze SCPO scholen) uit groep 5 t/m 8 met IQ 130 of hoger of die vanuit het DHH als 2de lijns leerlingen zijn gekomen.
Het aanbod van de maandag is met nu name filosofie en ‘leren leren’. U heeft de beschikking over een goed uitgerust lokaal met computers en een digitaal schoolbord. Het lokaal is gevestigd op ‘De Wingerd’, Voorhof 1 te Lelystad.
Inhoud werkzaamheden:
– verzorgen geschikte lesprogramma aan leerlingen uit de komeetklas op maandagmiddag
(eventueel andere middag in overleg);
– deelname aan 6-tal ‘Meesterbrein’ bijeenkomsten waarin beide komeetklasleerkrachten, projectleider meer- en hoogbegaafdheid en elke SCPO school vertegenwoordigd zijn;
– regelmatig overleg met andere komeetklas leerkracht die het aanbod op ‘de Schakel verzorgt. Met name m.b.t. opzetten cyclisch lesprogramma, kennisdelen/sparren en input begeleiden SCPO scholen.
Mocht u geïnteresseerd zijn dan ontvangen we graag vóór vrijdag 20 augustus 2016 een korte motivatiebrief + CV.
Het gaat (vooralsnog) om een tijdelijke aanstelling tot 31 juli 2017.
Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:
Pietronella van Dijk-Jongbloed, projectleider meer- en hoogbegaafdheid SCPO Lelystad
p.jongbloed@schakellelystad.nl
06-11062211 (vakantie vanaf 22 juli t/m 14 augustus)