PostHeaderIcon Vacaturenieuws: Lelystad PCBS “De Schakel”

Onderwerp: Vacature komeetklas

Per 1 november zoeken wij een enthousiaste leerkracht met relevante opleiding om les te geven aan een groep hoog- en meerbegaafden leerlingen van onze school.

Het gaat om een vacature van:

twee middagen (dinsdag- en donderdagmiddag) van totaal 0,2 wtf

OF

een vacature van een woensdagochtend van totaal 0,15 wtf.

Onze komeetklas bestaat uit 20 leerlingen van groep 4 t/m 8 met IQ 130 of hoger.

Het aanbod van de dinsdagmiddag is nu filosofie, leren leren (SEO!) en Acadin (digitale leeromgeving). De donderdagmiddag bestaat uit: projecten (ism ouders), muziek (ism een centrum voor kunst/cultuur en muziek), mini-bridge (ism bridgevereniging) drama (ism Voortgezet onderwijs) en Spaans.

U heeft de beschikking over een goed uitgerust lokaal met 6 nieuwe computers en een digitaal schoolbord. Het lokaal is gevestigd op ons hoofdgebouw, Botter 40-77.

Het zou fijn zijn als de betreffende leerkracht aan wil schuiven in onze zogenoemde denktank, waar directe, IB en leerkrachten in vertegenwoordigd zijn. Hier geven we vorm aan het meer- en hoogbegaafden onderwijs binnen onze school.

Een optie is eventueel ook nog een vacature van 0,25 wtf van een maandag- en dinsdagmorgen waar we de groep 8 van 35 kinderen splitsen in twee groepen. U  geeft dan instructie en feedback op taal en rekenen en begeleidt ongeveer 15/20 leerlingen (HAVO+) van groep 8. Dan zou de totale vacature 0,45 wtf (twee middagen en twee ochtenden) of 0,40 wtf (woensdag en twee ochtenden) zijn.

Meer informatie over onze school is te vinden op www.schakellelystad.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn dan ontvangen we graag vóór vrijdag 6 november een korte motivatiebrief + CV.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:

Pietronella van Dijk-Jongbloed, adjunct-directeur p.jongbloed@schakellelystad.nl  0320-413002 (maandag, dinsdag en donderdag)


Comments are closed.