Archive for mei, 2015

PostHeaderIcon Wil uw school een plusklas?

Met een gedegen stappenplan begeleidt de Nationale Plusklas u vlot naar een kwalitatief goede voorziening. Neem een kijkje op deze website en mail ons voor meer informatie: caroline@nationaleplusklas.nl.

PostHeaderIcon Voortgangsgesprek keurmerk Sterrenschool Hilversum

Vandaag Sterrenschool Hilversum bezocht voor een voortgangsgesprek inzake het keurmerk. De eerste stappen richting het keurmerk zijn vol enthousiasme gezet. We kijken uit naar de verdere samenwerking! Een impressie:

DSCI0540DSCI0538DSCI0541

Van links naar rechts: kinderen ontwerpen hun eigen land en vertellen leerkracht Charissa Eisma over de kenmerken van hun land. Onder: directeur Lia Rosa Gastaldo en Intern Begeleider Barbara Twilhaar.

PostHeaderIcon Onderwijsdag Almere

Op de “Dag van de leraar”, 5 oktober a.s., wordt in Almere een Onderwijsdag georganiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang. De Nationale Plusklas zal daar een aantal workshops verzorgen op het gebied van hoogbegaafdheid. Wellicht tot dan!

PostHeaderIcon De Schakel Lelystad in keurmerktraject!

Inmiddels heeft een derde school zich aangemeld voor het Nationale Plusklas- keurmerktraject: De Schakel in Lelystad. Heeft u ook interesse en wilt u meer informatie? Mail dan naar caroline@nationaleplusklas.nl. Inmiddels hebben we scholen in Hilversum, Almere en Lelystad in ons traject. Wij streven naar een landelijke dekking, zodat ouders altijd de weg kunnen vinden naar een goede school voor hun begaafde kind!

PostHeaderIcon Interview in Talent over keurmerk Nationale Plusklas

Talent – over hoogbegaafde kinderen – richt zich op begeleiders (leerkrachten en leerlingbegeleiders) en ouders van hoogbegaafde kinderen. Het magazine biedt verdieping, actuele kennis en achtergrondinformatie waarmee hoogbegaafde kinderen op een plezierige manier hun schoolcarrière kunnen doorlopen. Talent verschijnt om de twee maanden en is het enige onafhankelijke tijdschrift voor de doelgroep.

In de komende uitgave verschijnt een uitgebreid interview met Caroline en Patricia ten aanzien het Nationale Plusklas-keurmerk voor scholen.

Bent u geïnteresseerd in deze uitgave van Talent en nog geen abonnee? Klik hier voor een abonnement!interview